top of page

vr 22 sep

|

Kortrijk

Tezz Kamoen Soloshow 22-24 september 2023

Biography Tezz Kamoen graduated from AKI Academy of Art and Design, Netherlands with a BA in Painting and then completed her MA in Fine Art at UAL as a recipient of the Patrick and Kelly Lynch Scholarship. She works from memory and photo collages to explore the process of manipulation.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tezz Kamoen Soloshow 22-24 september 2023
Tezz Kamoen Soloshow 22-24 september 2023

Tijd en locatie

22 sep 2023, 18:00 – 24 sep 2023, 22:30

Kortrijk, Doorniksewijk 85, 8500 Kortrijk, Belgium

Over het evenement

Kunstexpositie  In deze exclusieve kunstexpositie kan u kennis maken in première voor België met de topwerken van de zeer jonge maar topgetalenteerde kunstenares Tezz Kamoen. Biography

Tezz Kamoen studeerde af aan de AKI Academy of Art and Design, Nederland met een BA in schilderen en voltooide vervolgens haar MA in Fine Art aan de UAL als ontvanger van de Patrick en Kelly Lynch Scholarship. Ze werkt op basis van herinneringen en fotocollages om het proces van manipulatie en sociale beïnvloeding te verkennen - met referenties uit de pop- en eetcultuur, komedie, sociale gebeurtenissen, psychoanalyse en haar persoonlijke omgeving. Tezz werkt als beeldend kunstenaar en heeft inmiddels haar parcours afgelegd in Amsterdam, Newcastle, Londen en Beijing.

Tickets

  • Exclusief toegangsticket

    € 0,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page