top of page

zo 31 mrt

|

Kortrijk

Les Rebelles Sacrées

Les Rebelles Sacrées is een kunsttentoonstelling die volledig gewijd is aan kunstenaars met een passie voor mode, kunst en design. Deze tentoonstelling biedt een platform voor deze getalenteerde artiesten om hun werk aan het publiek te tonen .

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Les Rebelles Sacrées
Les Rebelles Sacrées

Tijd en locatie

31 mrt 2024, 10:00 – 18:00

Kortrijk, Doorniksewijk, 8500 Kortrijk, België

Gasten

Over het evenement

Les Rebelles Sacrées is een kunsttentoonstelling die volledig gewijd is aan  kunstenaars met een passie voor mode, kunst en design. Deze tentoonstelling biedt een platform voor deze artiesten om hun werk aan het publiek te tonen en de kracht van  creativiteit te vieren.

De kunstenaars die deelnemen aan Les Rebelles Sacrées komen uit verschillende achtergronden en disciplines. Ze zijn allemaal gedreven door een gemeenschappelijke passie voor kunst en hebben hun eigen unieke visie en stijl. Van schilderkunst tot beeldhouwkunst, van modeontwerp tot grafisch design, deze tentoonstelling biedt een breed scala aan artistieke expressie.

De tentoonstelling belicht ook de relatie tussen mode, kunst en design. Mode is vaak een vorm van kunst die draagbaar is en ons in staat stelt om onze persoonlijkheid en individualiteit uit te drukken. Door mode te combineren met kunst en design, worden nieuwe en innovatieve creaties mogelijk gemaakt. Les Rebelles Sacrées moedigt de kunstenaars aan om grenzen te verleggen en nieuwe wegen in te slaan in hun creatieve proces.

Als bezoeker van Les Rebelles Sacrées zul je worden ondergedompeld in een wereld van creativiteit en schoonheid. Je zult getuige zijn van de passie en het talent van de uitgekozen kunstenaars en de impact die zij hebben op de kunstwereld. Of je nu een liefhebber bent van mode, kunst of design, deze tentoonstelling biedt voor elk wat wils.

Dus, als je geïnteresseerd bent in het ontdekken van de fascinerende wereld van  kunstenaars met een passie voor mode, kunst en design, dan is Les Rebelles Sacrées de tentoonstelling die je niet wilt missen. Kom en laat je inspireren door de kracht en hun creativiteit.

Deel dit evenement

bottom of page