top of page

Waar creativiteit en innovatie ondersteund worden

ONZE COMMUNITY VAN KUNSTENAARS

ArtChurchRochus zet zich in voor het ondersteunen van kunstenaars op elke mogelijke manier. Met speciale aandacht voor nieuw en opkomend talent helpen we kunstenaars om hun werk op een eenvoudige manier te presenteren en te verkopen, om in contact te komen met andere kunstenaars en om een eerlijke vergoeding te krijgen voor hun harde werk. Als u vragen heeft over de kunstwerken of over de kunstenaars zelf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gust Holvoet

Mixed Media 

G. Holvoet leidt het typisch onconventionele leven van een hedendaags kunstenaar. G. Holvoet staat bekend om zijn unieke stijl en techniek. Hij werkt met een breed scala aan materialen en verlegt voortdurend de conventionele grenzen. Neem contact op voor meer details over zijn creatieve proces en werk in uitvoering.

Tezz Kamoen

Figuratieve kunst 

Deze kunstenares presenteerde zich vorig jaar op een van onze grotere tentoonstellingen. Tezz Kamoen weet de kunstwereld telkens opnieuw te verbazen met nieuwe inzichten en een ongelofelijk boeiende techniek. Er zijn niet veel kunstenaars die voortdurend verbinding weten te maken met het publiek en die blijven boeien, maar Tezz is wel degelijk één van hen.

Kunst bekijken
barmal.jpg

Barmal

Expressionisme - Surrealisme

Als gevestigde kunstenaar in onze selectie, heeft deze visionair enkele van onze favoriete hedendaagse werken gecreëerd. Het werk van Barmal is ontstaan door inspiratie te putten uit mensen en de gemeenschap waarin ze leven. Hij wordt omschreven als onconventioneel en zijn werk wordt benoemd als de 'kunst van morgen'. Kunst zit hem in de genen. Barmal studeerde aan de Nikoladseschool en haalde de hoogste onderscheiding voor zijn werk. In 1999 vestigde hij de aandacht van internationale critici op een tentoonstelling in Kortrijk. Sindsdien is zijn werk te zien in Berlijn, Kassel, Parijs en Londen. Voor ons kunstnaars community is het van belang dat we mensen met zo'n bagage kunnen aantrekken..

Kunst bekijken

Ontmoet onze kunstenaars 

bottom of page