top of page

ALLES OVER ONS

ArtChurchRochus is over de jaren heen uitgegroeid tot een gerenommeerde artistieke  Kunst Omgeving, een populaire plek voor toegewijde kunstenaars, kunstliefhebbers en verzamelaars. Door onze kwalitatieve keuzes opties en het unieke kader hebben we de de reputatie verworven een uitstekende service aan te bieden en een omgeving te zijn die zich volledig inzet voor de tevredenheid van de bezoekers. Je eigen concept of samenwerken met onze partners. We bespreken het graag.

GUST 2.jpeg

PROFESSIONELE MEDEWERKERS

Een familie van kunstliefhebbers

ArtChurchRochus trekt de meest vakkundige en creatieve experts in de sector aan. Onze teamleden leven voor kunst en streven ernaar om u de ultieme Kunst Omgeving ervaring te bezorgen. Of u nu een traditioneel werk wilt aankopen of op zoek bent naar een zeldzaam modern meesterwerk, of u wenst onze ruimte te benutten voor uw expositie, onze specialisten gaan steeds tot het uiterste zodat u het juiste werk kunt vinden. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak met een van onze adviseurs.

Nathalie Loosveldt

Art & Design Director, curator ACR

Als ervaren Director bedrijfsontwikkeling zet Nathalie zich volledig in voor het delen van haar passie voor kunst en technologie. Als expert in dit vakgebied spaart Nathalie geen moeite om onze klanten te ondersteunen tijdens hun zoektocht om hun favoriete kunst te ontdekken. Nathalie is altijd blij om haar vakkennis en expertise in te zetten om anderen te helpen.

Louis  Vande Wiele

Operational directeur

Louis is sinds 2022 de Creatief directeur van ons bedrijf. Vol passie voor service en innovatie is Louis van mening dat het bieden van een geavanceerde Kunst Omgeving de hele kunstgemeenschap voordeel brengt—zowel kunstenaars als kunstliefhebbers. Louis werkt nauw samen met onze partners en kunstenaars om telkens opnieuw een aangename en constructieve ervaring te garanderen.

bottom of page