top of page

vr 17 mei

|

Kortrijk

The Blue Hour

House of Shame kondigt met trots de samenwerking aan met ArtChurchRochus

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
The Blue Hour
The Blue Hour

Tijd en locatie

17 mei 2024, 19:00 – 23:00

Kortrijk, Doorniksewijk 85, 8500 Kortrijk, België

Over het evenement

House of SHAME kondigt met trots de samenwerking aan met Art Church Rochus. Voorheen bekend als SHAME Gallery, bekend om zijn cutting-edge benadering van kunst, toont het nu de voorhoede van de Belgische kunst binnen de heilige grenzen van de ontheiligde gotische Vlaamse kerk, St. Deze alliantie tussen House of SHAME en A.C.R. zal de opkomende talenten van ons tijdperk in de kijker zetten door middel van de collectieve tentoonstelling 'The Blue Hour'.

Door middel van schilderijen, installaties, sculpturen en performances nodigen ze de kijkers uit om de diepgaande connectie tussen het Blauwe Uur en de menselijke ervaring te verkennen. In een tijdperk van technologische vooruitgang en maatschappelijke verandering spelen kunstenaars een essentiële rol als tolken en katalysatoren. Door hun verschillende media en perspectieven geven ze inzicht in de fijne kneepjes van hun wereld. 

U bent van harte welkom op de Vernissage 17 mei 19.00u. De avond wordt opgeluisterd door performances van ondermeer Nina Van Denbempt. Het belooft een fascinerende tentoonstelling te worden.

Deel dit evenement

bottom of page