top of page

ONS GALERIEBELEID

Wij geloven dat eerlijkheid het beste beleid is in de hedendaagse kunst & design winkelmarkt. Daarom hebben we het meest genereuze, eerlijke en transparante galeriebeleid voor onze klanten ontworpen. Lees de volgende onderdelen goed door voor meer informatie over hoe we producten verzenden of ruilen, of hoe we je persoonsgegevens beveiligen. Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt!

GUST1.jpeg

VERZENDBELEID

Wat je moet weten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór [TIJDSTIP] worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.A

RETOURNEREN

De kleine lettertjes

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

IMPRINT

Informatie

ArtChurchRochus
Doorniksewijk 85
8500 Kortrijk
Belgie
Telefoon: +32 (0) 478237826
E-mail: info@artchurchrochus.com
Website: www.artchurchrochus.com
Bevoegde vertegenwoordiger: N. Loosveldt

Bevoegde rechtbank: Rechtbank Gent 

ONS PRIVACYBELEID

Jouw gegevens zijn veilig

Onze website bezoek je via een beveiligde (SSL) verbinding. Jouw IP-adres wordt niet opgeslagen en we maken alleen gebruik van technische, functionele en analytische cookies die niet van invloed zijn op je privacy.


We zouden het leuk vinden om je af en toe op de hoogte te houden van onze activiteiten of je uit te nodigen voor een kunstevent. Als je onze mails wilt ontvangen, controleer dan je gegevens; vink e-mail aan.

Als je dit niet wilt, kun je jezelf uitschrijven. Maar waarom zou je dát nou willen?

bottom of page